Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse af smekabcitylife.se. Godkend.
 
Klik her, hvis du vil læse mere om vores politik om cookies.
FILT – et alsidigt møbel og mødested.

FILT – et alsidigt møbel og mødested.

Til produktet

 

Den 6. februar 2020 på Stockholm Light & Furniture Fair fandt man vinderen af "Den Trivsamma Staden”, en konkurrence lavet af Smekab Citylife i samarbejde med Sveriges Arkitekter. Det vindende bidrag FILT, designet af Blank Arkitekter, har nu udviklet sig fra idé til virkelighed..

 

 

FILT er en generøs og eftergivende platform til livet i det offentlige rum. Lige som et picnic tæppe på en nedtrampet græsplæne skaber det med et enkelt greb et sted, en samhørighed.

Den er gratis for alle at bruge på den måde, der passer dem, og er baseret på troen på folks egen kreativitet og gode vilje. Formmæssigt stræber FILT efter et neutralt udtryk: at være en baggrund og en støtte til menneskelig aktivitet, snarere end et objekt, der skal beundres. Et demokratisk hverdagsmøbel.

 

Brug af FILT

Formiddagssession med PT

08:00 Formiddagssession med PT

Solbadning

11:00 Solbadning

Børnefødselsdag

14:00 Børnefødselsdag

Picnic

17:00 Picnic

Date

20:00 Date

Teenagere, der hænger ud

23:00 Teenagere, der hænger ud

 

Hævet fra jorden, som ofte er kold og fugtig, og belyst om aftenen, som ofte er mørk, kan det hjælpe med at forlænge den tid, folk ønsker at være udendørs både året rundt og døgnet rundt.

Platformens højde betyder, at den kan bruges som bænk og mødebord over en jobfrokost. Den er stor nok til at fungere som base for en lille fest eller frugtspisning med børnehaven, og samtidig intim nok til at agere scene for en første date.

Belysningen er varm og dæmpet, hvilket betyder at FILT opfattes som et sikkert sted, selv når mørket sænker sig omkring den.

Krogene kan bruges til at hænge jakker og rygsække på, eller til at spænde et solsejl over et sovende barn.