Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse af smekabcitylife.se. Godkend.
 
Klik her, hvis du vil læse mere om vores politik om cookies.

Holdbarhed mere end en trend

Smekab Citylife Hållbarhetsredovisning 2018 - The Urban Friendly Framtid.

Vi har arbejdet med bæredygtighed siden 1961 – men det er først i de senere år, vi har kaldt det sådan. For os er bæredygtighed ikke en trend eller en certificering. Det vigtigste for os i Smekab Citylife er, at vi gennemfører forandringer og aktiviteter, som bidrager til en bedre verden, og som får mennesker til at trives.

Bæredygtighedsarbejdet er tæt knyttet til vores kerneværdier: respekt, omtanke, drivkraft og integritet. Som en voksende virksomhed vil vi tage et bredere ansvar for at bidrage til en bæredygtig udvikling af det samfund, vi arbejder i, både lokalt og globalt.

EU stiller i dag krav om, at virksomheder og organisationer over en vis størrelse skal udarbejde et bæredygtighedsregnskab. Den størrelse har Smekab Citylife ikke. Alligevel vælger vi at lave et bæredygtighedsregnskab! For os er bæredygtighedsregnskabet noget at forholde sig til, noget at være stolt over, og noget som er en rettesnor for vores fortsatte arbejde.

Bæredygtighedsregnskab 2021
Vores bæredygtighedsregnskab er inspireret af den globale standard GRI (Global Reporting Initiative), og gælder kalenderåret 2021.

Vil du vide mere om vores bæredygtighedsarbejde, kan du se vores Bæredygtighedsregnskab 2021 – The Urban Friendly fremtid (PDF, SE)

Det siges, at bogen altid er bedre end filmen! Bedøm selv ved også at se filmen The Urban Friendly fremtid!

 

Arkiv bæredygtighedsregnskaber

Bæredygtighedsregnskab 2021 (PDF, SE) 

Bæredygtighedsregnskab 2020 (PDF, SE) 

Bæredygtighedsregnskab 2019 (PDF, SE) 

Bæredygtighedsregnskab 2018 (PDF, SE) 

Bæredygtighedsregnskab 2017 (PDF, SE)