Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse af smekabcitylife.se. Godkend.
 
Klik her, hvis du vil læse mere om vores politik om cookies.

Integritetspolitik

Vi værner om din integritet og ønsker, at du skal føle dig tryg når du betror os dine personoplysninger. Vores integritetspolitik er baseret på den gældende databeskyttelseslovgivning og tydeliggør, hvordan vi arbejder på at passe på dine rettigheder og din integritet.

 

Behandling af personoplysninger

Når du bruger vores hjemmeside eller er i kontakt med os på anden måde, fx via indkøb af vores produkter, vil Saferoad Smekab AB behandle dine personoplysninger. Herunder finder du information, om hvilken type personoplysninger der indsamles, årsagerne til at vi indsamler oplysningerne, og dine rettigheder med hensyn til behandling af dine personoplysninger.

Kontaktinformation:
Saferoad Smekab AB
Box 12160
291 12 Önnestad, Sverige
Telefon +46 (0) 44-767 00
infosmekab@saferoad.se

Formålet med vores dataindsamling og hvilke typer af data, vi indsamler
Vi indsamler og behandler dine personoplysninger til forskellige formål, afhængig af hvem du er, og hvordan vi kommer i kontakt med dig. VI indsamler personoplysninger til følgende formål:

1. Udsendelse af markedsføringsmateriale, fx nyhedsbrev og information om vores virksomhed.
2. Besvarelse af forespørgsler og gennemførelse af forretninger: Navn, telefonnummer, e-mailadresse og anden personlig information kan være nødvendig. Behandlingsformålet er baseret på den legitime kommercielle interesse at hjælpe dig med din forespørgsel.
3. Rekruttering til ledige stillinger. CV, ansøgninger, referencer og attester. Behandlingen af data baseres på dit afgivne samtykke.
4. For at få information om brugen af vores websider anvender vi cookies. Du kan læse mere om cookies, og hvilke cookies vi bruger, her: https://www.smekabcitylife.se/om-oss/cookies/
Bearbejdningen af cookies baseres på den kommercielle interesse at tilpasse vores websider til gavn for brugerne. Vi garanterer din databeskyttelse ved kun at bruge denne information til statistiske formål. I denne statistik er det ikke muligt at identificere dig som individ.

Udlevering af personoplysninger til andre
Vi udleverer eller videregiver ikke dine personoplysninger til andre, hvis der ikke er noget retsgrundlag for denne information. Eksempel på en grundlag for offentliggørelse kan være en aftale med dig eller et retsgrundlag, som kræver, at vi afleverer informationen. Saferoad Smekab AB anvender dataprocessorer til at indsamle, gemme eller på anden måde bearbejde data. I sådanne tilfælde har vi indgået databehandlingsaftaler for at sikre informationssikkerheden i alle led af databehandlingen. Fra og med i dag anvender vi følgende procedurer:

Saferoad Smekab AB indgår i Saferoad-koncernen. Personoplysninger behandles til at håndtere bestillinger og levere ydelser til vores kunder. Behandlingen af personoplysninger udføres i Saferoad-gruppens it-system.
Al behandling af data, som udføres af os, foretages inden for EU/EES-området.

Opbevaringsperiode
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for det formål, oplysningerne er indsamlet til.
Det betyder fx, at personoplysninger, der afhænger af dit samtykke, bliver slettet, hvis du trækker dit samtykke tilbage.
Personoplysninger, som vi behandler ved gennemførelsen af en kontrakt med dig, vil blive slettet, når kontrakten er gennemført, og alle forpligtelser ifølge kontrakten samt lovlige principper er gennemført.

Dine rettigheder når vi behandler dine personoplysninger
Du har ret til indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, som behandles af os. Du har også ret til at begrænse behandlingen, at gøre indsigelse mod behandlingen og du har ret til dataportabilitet. Du kan læse mere om omfanget af dine rettigheder på Datainspektionens websider: https://www.datainspektionen.se/
For at udnytte eller hævde dine rettigheder skal du kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger. Vi besvarer din henvendelse så snart som muligt og i hvert fald inden for 3 måneder.
Du kan altid trække dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger tilbage. Den nemmeste måde at tilbagekalde dit samtykke på er at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger.

Klager
Hvis du mener, at vores behandling af dine personoplysninger ikke stemmer overens med den her beskrevne måde, eller på anden måde ikke stemmer overens med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), kan du indgive en klage til Datatilsynet.
Du kan læse mere om, hvordan du kontakter myndigheden på deres websider: https://www.datainspektionen.se/

Ændringer
Hvis vores ydelser eller forordningen om behandling af personoplysninger bliver ændret, kan det medføre ændringer i informationen i denne meddelelse. Hvis vi har dine kontaktoplysninger, vil vi give dig besked om disse ændringer.