Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse af smekabcitylife.se. Godkend.
 
Klik her, hvis du vil læse mere om vores politik om cookies.

Certifikater

Her har vi samlet certifikater for Saferoad Smekab AB.

KVALITETS- OG MILJØCERTIFICERING
Saferoad Smekab AB er kvalitets- og miljøcertificeret ifølge ISO 9001 og 14001.

Se vores ISO 9001-certifikat…
Se vores ISO 14001-certifikat…

 

EN 1090-CERTIFICERING
Saferoad Smekab AB er certificeret ifølge SS EN 1090-1, og vores certifikat omfatter dimensionering og fremstilling af bærende strukturer og byggesæt af stål i EXC1 og EXC2 ifølge SS-EN 1090-2.

Produkter fremstillet efter denne harmoniserede Europastandard leveres CE-mærket. Saferoad Smekab AB stiller samme krav til underleverandører af produkter, som omfattes af regelsættet.

Efter ønske kan vi også håndtere produktudvikling og fremstilling af produkter ifølge ovenstående standard, også selvom de formelt ikke hører ind under SS EN 1090. Vi agerer i så fald i overensstemmelse med SS EN 1090 og de tilhørende krav gennem hele forløbet, men kan ikke CE-mærke produktet efter denne standard. Et eksempel er vores leverance af møbler til Citybanen i Stockholm, hvor kunden ønskede, at bænkene blev produceret ifølge SS-EN 1090, selvom møbler formelt ikke er omfattet af reglerne.

Se vores EN-1090-certifikat…
Læs mere om CE-mærkning og SS-EN 1090…

 

FTI – Emballage- og avisindsamlingen
Saferoad Smekab AB er tilsluttet FTI. Vi betaler emballageafgifter og tager dermed vores producentansvar for genvinding af emballage.

Link til FTI

 

FSC – Forest Steward Council
Produkter, der bærer FSC-mærket, er uafhængigt certificeret for at forsikre forbrugerne om, at træet kommer fra skove, der forvaltes ifølge sociale, økonomiske og økologiske behov for nuværende og kommende generationer. Der er mere information på FSC Sverige. Jatoba er registreret af vores leverandør mmcité (NC-COC-065387) og kan kontrolleres på http://info.fsc.org/.

Se FSC-certifikat…