Photo 1578480129977 3Bb903dafb2b

Om Smekab Citylife

Vi er med til at forme fremtidens attraktive bymiljøer ved altid at være et skridt foran.

One step ahead

Vores filosofi er enkel; der findes altid en bedre måde. Denne indsigt driver os til at se forhindringer som muligheder og får os til hele tiden at finde nye løsninger, der styrer byens puls, beskytter beboerne, skaber harmoni og binder mennesker sammen. Nu er vi med til at vise vejen til fremtidens bæredygtige byer. Hver dag. Altid one step ahead.

Allerede i 1961 var vi et skridt foran

Allerede i 1961 var vi et skridt foran

Det hele startede som en skør idé, sagde vores grundlægger Göran Skoglösa. Men det var ikke så tosset, skulle det vise sig. For da Göran introducerede varmgalvanisering som en ny teknologi i 1961, vidste han allerede dengang, at det ikke kun ville revolutionere den måde, som datidens staldinventar og fodermaskiner blev fremstillet på. Han indså også, at det ville gøre vores produkter usædvanligt bæredygtige, en indsigt, der hurtigt spredte sig til flere forretningsområder. Mange af de afspærringer, rækværk og trafikværn, som vi udviklede i løbet af 1970'erne, er stadig intakte og fungerende. Og ved at have et konstant langsigtet perspektiv, omfattende produktkendskab og solide kompetencer kan vi fortsat være pionerer i skabelsen af fremtidens bæredygtige byer.

Design, funktion og bæredygtig livskvalitet

Krusorendermachine Metal.Closeup 2.0041.{Camera Name{
Krusorendermachine Metal.Closeup Clean.0002.{Camera Name{
Krusorendermachine Metal.Closeup 2.0058.{Camera Name{

Vi arbejder sammen

Vi ser ikke forhindringer, kun muligheder

Jakob Owens Whow1sfarfa Unsplash

Altid et skridt foran

Kvalitet og miljø – det er handling, der tæller

Vores fem forretningsområder

Smekab Citylife hviler solidt på fem forretningsområder, som alle har til formål at gøre en forskel på hver deres måde. De eksisterer for at sikre bæredygtig vækst og forretningsdrift i tider, der hurtigt kan ændre sig fra den ene dag til den anden. Men også for at vi kan nå vores vision om at være med og til at skabe et bedre samfund. Så lad os præsentere den femstjernede kerne, der gør Smekab Citylife i stand til at drive bæredygtig innovation og udvikling for en langsigtet stålindustri i Sverige.

01

Citylife

Inden for forretningsområdet Citylife er vi tidligt med i processen med at forme fremtidens byer sammen med kommuner, arkitekter og entreprenører. Vi sætter livet i centrum, altid med bæredygtighed i fokus. Gennem innovative møder mellem design og funktion kan vi udvikle løsninger, der åbner op eller afgrænser, skaber bedre flow og inviterer til nye mødesteder.

Læs mere
02

Kontraktfremstilling

Vi er en pålidelig kontraktproducent med en lang historik som underleverandør af højkvalitets, varmgalvaniserede produkter og detaljer til forskellige industrier verden over. Vores samlede ekspertise muliggør et komplet produktionsflow, lige fra konstruktion til varmgalvanisering, pulverlakering og montage.

Læs mere
03

Montering

Sikkerhed og kvalitet er afgørende for os. Montering er derfor en naturlig del af vores samlede tilbud. Med erfarne montører kan vi garantere korrekt montering, både hvad angår holdbarhed og funktion. Derudover tilbyder vi omfattende vedligeholdelses- og serviceprogrammer for alle produkter, hvilket er en del af vores overordnede bæredygtighedsforpligtelse til at fremme miljøvenlig og langsigtet brug.

Læs mere
04

Agri

Siden 1961 har vi produceret staldinventar til mælkeproduktion og andre produkter til landbruget i samarbejde med DeLaval. Vi er ansvarlige for hele processen fra design til produktion til det nordiske og baltiske marked. Sammen med DeLaval stræber vi efter at tilbyde innovative løsninger af høj kvalitet til et fortsat bæredygtigt og effektivt landbrug.

Agri
05

Solar Power

Verden tager store skridt i retning mod vedvarende energi, og vi er naturligvis med på vognen. Vores engagemant i bæredygtig udvikling er baseret på vores innovative løsninger, som vi nu har samlet under forretningsområdet Solar Power. Med en avanceret ekspertise inden for præcisionssvejsning og materialehåndtering er vi allerede på forkant med bæredygtige konstruktioner, rammer og stativer til solcelleanlæg.

Læs mere
Vi er en stolt del af Saferoad Group

Vi er en stolt del af Saferoad Group

Smekab Citylife er en del af Saferoad Group, som er en af Europas førende aktører inden for trafiksikkerhed med mere end 70 års erfaring i branchen. Koncernen tilbyder en bred vifte af innovative produkter og løsninger af høj kvalitet, der er tilpasset til at bidrage til et sikrere liv på vejen og forme fremtidens infrastruktur. Smekab Citylife har sammen med de øvrige virksomheder i Saferoad koncernen bidraget til at gøre koncernen til en respekteret og pålidelig partner på alle markeder. Dette er selvfølgelig takket være de 2.500 eksperter, som Saferoad Group beskæftiger i 13 lande.

Læs mere om Saferoad

Lederteam

Ledningsgruppen 2 Kopiera